Nieuwtjes van Binkie en Klinkie

Op eerste kerstdag mogen we optreden tijdens een kerkdienst in Groningen ( Zaagmuldersweg 82C om 10:00 uur). We gaan de voorstelling doen van  Binkie wil superman worden!  Ben je nieuwsgierig geworden?   Dan ben je van harte welkom! We hebben er zin in!  

Kinderboerderij de Naturij in Drachten heeft ons uitgenodigd om de kids te vermaken op 28 april 2019. Natuurlijk doen we dat! Klinkie gaat dan schminken en ballonvouwen. (Binkie is daar natuurlijk te onhandig voor!) Maar we willen dan ook een nieuwe voorstelling gaan doen. We zijn heel benieuwd! De voorstelling heet: Binkie gaat sporten!  Het wordt weer een echt kinderfeest!

Bericht gehad dat we als clowns zijn ingehuurd voor het Strandheem festival op hemelvaartsdag - 30 mei 2019  bij Opende (prov. Groningen). We hebben er zin in!  We verwachten dat het daar druk gaat worden omdat het ook vaak mooi weer is dan!  De kids hebben daar hun eigen progamma en wij gaan hen tussendoor vermaken!

 • Tarieven

  Tarieven

  In overleg

  Lees meer
 • Gastenboek

  Gastenboek

  Wilt u een reactie achterlaten? Graag!

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.