Nieuwtjes van Binkie en Klinkie

Op eerste kerstdag (2020) mogen we optreden tijdens een kerkdienst in Groningen ( Zaagmuldersweg 82C om 10:00 uur). We gaan de voorstelling doen van  Binkie wil superman worden!  Ben je nieuwsgierig geworden?   Dan ben je van harte welkom! We hebben er zin in!  

Kinderboerderij de Naturij in Drachten heeft ons uitgenodigd om de kids te vermaken op 28 april 2019. Natuurlijk doen we dat! Klinkie gaat dan schminken en ballonvouwen. (Binkie is daar natuurlijk te onhandig voor!) Maar we willen dan ook een nieuwe voorstelling gaan doen. We zijn heel benieuwd! De voorstelling heet: Binkie gaat sporten!  Het wordt weer een echt kinderfeest!

Bericht gehad dat we als clowns zijn ingehuurd voor het Strandheem festival op hemelvaartsdag - 30 mei 2019  bij Opende (prov. Groningen). We hebben er zin in!  We verwachten dat het daar druk gaat worden omdat het ook vaak mooi weer is dan!  De kids hebben daar hun eigen progamma en wij gaan hen tussendoor vermaken!

Op 10 april mochten we 11 kids vermaken in Drachten tijdens een kinderboerderij-arrangement. Jarno vierde namelijk zijn verjaardag en hij had 10 vriendjes uitgenodigd! Ze zijn lekker aan het bouwen geweest, omdat Klinkie leuk bouwmateriaal had meegenomen. Natuurlijk ontbrak schminken en ballonvouwen  niet!

We zijn nu bijna elke avond bezig met het instuderen van de nieuwe voorstelling Binkie gaat sporten!  Want 28 april willen we  natuurlijk weer een vrolijke, humoristische voorstelling neerzetten op de kinderboerderij in Drachten. Een foto van de sportieve (???)  Binkie zit in de fotomap op de hoofdpagina :)

Tijdens de voorstelling op 28 april spotte Wieke een tweeling die als clowntjes geschminkt waren. Wieke nodigde de kids uit om ons te assisteren. Later schreef hun moeder dat er een wens van de kleine meiden in vervulling was gegaan!  Wanneer je de foto's bekijkt kom je de assistent-clowntjes ook tegen! (foto gemaakt door De Naturij)

Met pinksterzondag 9 juni mogen we bij een kerk in Wirdum in de openlucht de voorstelling het geheim van het kistje verzorgen voor de kids (en de volwassenen :)). We hebben er zin in!

Afgelopen zaterdag 6 juli mochten we bij een kinderfeestje bij mensen thuis zijn. Jarno vierde zijn verjaardag en wilde graag Binkie en Klinkie op zijn feestje hebben. Samen met de kids hebben we genoten.  Springen op een trampoline, zeepbellen maken, schminken, de tijd vloog om! Maar Binkie was te onhandig met ballonnen en vlaggetjes om die goed op te hangen in de woonkamer. Gelukkig waren de kids er nog om te helpen! 

Balen: Binkie heeft de griep en nu kan de voorstelling komende zondag 27 oktober niet doorgaan op de kinderboerderij in Drachten! In de voorstelling zou tante Aaf op visiete komen...... Nu moet dit op een andere keer gebeuren. Klinkie heeft stiekem een foto gemaakt van de zieke Binkie. Staat op de webpagina :(

Druk bezig om ons voor te bereiden voor zondag 18 augustus. we zijn dan op de kinderboerderij in Drachten met de voorstelling Binkie gaat klussen.

Een kerk in Drachten aan het Kiryat Onoplein 85A heeft ons uitgenodigd om op kerstavond (24 dec. 2019 om 19:30 uur) de kids te vermaken! Natuurlijk zijn we daarvoor in!  We houden van kerst! Dus we boffen helemaal dat we daarna op 1e kerstdag als clowntjes uitgenodigd zijn bij een kerk in Groningen om 10:00 uur. Zaagmuldersweg 82C  

In deze moeilijke tijd nu we allemaal te maken hebben met het coronavirus willen we als de clowntjes Binkie en Klinkie proberen te helpen! Op 24 april 2020 waren we uitgenodigd om in Katlijk (vlakbij Heerenveen) op een boerderij twee kids te vermaken.  Maar het was ook bedoeld als bemoediging voor de moeder die een moeilijke tijd achter de rug had. Het gezin heeft heerlijk genoten. (Trouwens ook wij :). Zo mogen we kleinschalig ook ons steentje bijdragen om een glimlach te bezorgen in deze moeilijke tijd! We hebben een foto bijgevoegd die de moeder gemaakt heeft.

Eergisteren 26 augustus 2023 hebben we heerlijk als clowntjes genoten tijdens een tuinfeest met het vermaken van de kinderen! Toen we in de auto zaten om weer naar huis te rijden vroeg kleine Aaron: Komen jullie ook weer terug?

  • Tarieven

    Tarieven

    Richtlijnen: Voor kinderfeestjes waarbij Binkie en Klinkie worden uitgenodigd is het tarief 150 euro voor het eerste uur. Het tweede u...

    Lees meer
Meer nieuws