Nieuwtjes van Binkie en Klinkie

Op eerste kerstdag mogen we optreden tijdens een kerkdienst in Groningen ( Zaagmuldersweg 82C om 10:00 uur). We gaan de voorstelling doen van  Binkie wil superman worden!  Ben je nieuwsgierig geworden?   Dan ben je van harte welkom! We hebben er zin in!  

Kinderboerderij de Naturij in Drachten heeft ons uitgenodigd om de kids te vermaken op 28 april 2019. Natuurlijk doen we dat! Klinkie gaat dan schminken en ballonvouwen. (Binkie is daar natuurlijk te onhandig voor!) Maar we willen dan ook een nieuwe voorstelling gaan doen. We zijn heel benieuwd! De voorstelling heet: Binkie gaat sporten!  Het wordt weer een echt kinderfeest!

Bericht gehad dat we als clowns zijn ingehuurd voor het Strandheem festival op hemelvaartsdag - 30 mei 2019  bij Opende (prov. Groningen). We hebben er zin in!  We verwachten dat het daar druk gaat worden omdat het ook vaak mooi weer is dan!  De kids hebben daar hun eigen progamma en wij gaan hen tussendoor vermaken!

Op 10 april mochten we 11 kids vermaken in Drachten tijdens een kinderboerderij-arrangement. Jarno vierde namelijk zijn verjaardag en hij had 10 vriendjes uitgenodigd! Ze zijn lekker aan het bouwen geweest, omdat Klinkie leuk bouwmateriaal had meegenomen. Natuurlijk ontbrak schminken en ballonvouwen  niet!

We zijn nu bijna elke avond bezig met het instuderen van de nieuwe voorstelling Binkie gaat sporten!  Want 28 april willen we  natuurlijk weer een vrolijke, humoristische voorstelling neerzetten op de kinderboerderij in Drachten. Een foto van de sportieve (???)  Binkie zit in de fotomap op de hoofdpagina :)

Tijdens de voorstelling op 28 april spotte Wieke een tweeling die als clowntjes geschminkt waren. Wieke nodigde de kids uit om ons te assisteren. Later schreef hun moeder dat er een wens van de kleine meiden in vervulling was gegaan!  Wanneer je de foto's bekijkt kom je de assistent-clowntjes ook tegen! (foto gemaakt door De Naturij)

 • Tarieven

  Tarieven

  In overleg

  Lees meer
 • Gastenboek

  Gastenboek

  Wilt u een reactie achterlaten? Graag!

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.