Referenties

Doe een Wens stichting

Quote: “Ik houd niet van clowns, maar hun vind ik leuk!” Vijfjarig jongetje,  die nog een behandeling moest ondergaan in verband met kanker, zei deze opmerking aan zijn begeleider. Deze kanjer werd in een Limousine gebracht bij een Pizzeria. Binkie en Klinkie mochten hem daar in het zonnetje zetten en hem nog meer opvrolijken.
 

AZC Drachten. een Open Dag

De organisator vertelde dat ze voor Binkie en Klinkie had gekozen omdat ze innemend overkwamen.  Dit vond zij belangrijk omdat er altijd kinderen zijn met trauma's vanwege gebeurtenissen in het thuisland. Binkie en Klinkie waren uitgenodigd om interactief de kids een leuke tijd te bezorgen. Er was ook een Rodeostier gehuurd. Logisch dat Binkie hier op wilde klauteren. Natuurlijk ging dit weer op zijn “Binkies”: aan de ene kant er op klimmen en met dezelde snelheid er ook weer afduikelen aan de andere kant . Daarna achterste voren er op gaan zitten; dit tot grote hilariteit van de kids.
 

Spijkerdorp Drachten onthulling bord “Rookvrije Generatie”

Een longarts van Ny Smellinghe en de wethouder van gemeente Smallingerland waren uitgenodigd. Spijkerdorp zou nu officieel een rookvrije plek worden. Tijdens toespraak van de wethouder ging Binkie opeens vragen aan haar stellen en liet haar stiekem zien dat ook hij een pakje sigaretten had. Natuurlijk mocht Klinkie dit niet weten! De wethouder maakte echter duidelijk aan Binkie dat dit absoluut niet kon omdat het heel ongezond was! Voor de kids hadden Binkie en Klinkie een voorstelling waarin Binkie een hut wilde bouwen. Op zijn Binkies natuurlijk. Gelukkig maar dat Klinkie altijd in de buurt is! Voor de kinderen hadden Binkie en Klinkie een Spijkerspel meegenomen.


Bruiloft in het Witte Huis Olterterp

Binkie wilde vlaggetjes gaan ophangen. Maar ja; hoe moest hij de vlaggen-draad ophangen? Hij kreeg een “slim” idee en vroeg aan twee grote bruiloftsgasten of ze de beide uiteinden wilden vasthouden! Fijn voor hen dat Klinkie dit idee later afkeurde.


Openthuis kerk Drachten

Quote van volwasse: Boodschap was heel duidelijk! Binkie en Klinkie speelden de voorstelling “het geheim van het kistje”


Kinderboerderij “De Naturij” Drachten.

Quote: Ik weet wel dat je mens bent!"  zegt een kind tegen Binkie.  Regelmatig zijn Binkie en Klinkie hier te vinden. Met voorstellingen, schminken, ballonvouwen, en dansen op muziek. Het gebeurt wel dat een kind zo geniet van de clowns en de voorstelling dat het naar alle voorstellingen op zo'n dag gaat; ook al zien ze dan steeds  weer dezelfde voorstelling!


Israel:  in Sederot (vlakbij Gaza-strook) 

Gebied waar veel aanslagen gepleegd worden door middel van raketten. Veel kinderen getraumatiseerd. Hier hebben Binkie en Klinkie bij een organisatie een voorstelling gedaan en Klinkie heeft kinderen geschminkt. Communicatie via mime. Een moeder wilde weer even kind zijn en vroeg of ze ook geschminkt mocht worden.....


Kinderdagcentrum it Bijehûs Drachten

Kinderen met een verstandelijke beperking. Binkie en Klinkie hebben hier veel met muziek gedaan. Dit sloeg erg aan.

 • Spelregels en tarieven

  Spelregels en tarieven

  SPELREGELS: Om er een geslaagd Kinderfeestje feestje van te maken hebben we een paar spelregels: Er moeten minimaal 5 kinderen...

  Lees meer
 • Beoordelingen

  Beoordelingen

  We waarderen het wanneer u / jij  een reactie hier zou achterlaten! En we hopen natuurlijk u / jou weer heel gauw terug te zien! ...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.